Prin ce se diferențiază produsele Lactacyd?

CONȚIN acid lactic natural

Asigură dezvoltarea bacteriilor benefice în flora vaginală

ASIGURĂ Un pH echilibrat

mențin aciditatea naturală a zonei intime

EFICACITATE ȘI SIGURANȚĂ. Testate clinic

ample testări clinice şi ginecologice pentru a le confirma eficacitatea şi blândeţea

60 DE ANI de expertiză

se bucură de încrederea a milioane de femei din întreaga lume

Gamă completă

de produse de îngrijire intimă adaptate nevoilor tale de zi cu zi

Ingrediente cu acţiune blândă şi moderată

Îmbogățit cu ingrediente active naturale, cu beneficii terapeutice

Povestea brandului

Echipa Lactacyd crede cu tărie că sănătatea feminină necesită atenţie şi îngrijire specială. Cu peste 60 de ani de experienţă, Lactacyd este specialistul în igiena feminină, cu un lung istoric în domeniul îngrijirii intime.

Lactacyd a fost creat în Franţa în 1950 de oameni de ştiinţă care îşi doreau un produs eficace în prevenirea iritaţiei. În timpul testelor efectuate pentru identificarea celor mai bune componente, aceştia au descoperit virtuţile acidului lactic. Acidul lactic este produs în mod natural de corpul femeii, ca protecţie pentru zona intimă. Cercetările realizate de aceştia au culminat cu un produs de îngrijire intimă care oferea femeilor delicateţea căutată în igiena feminină. Eficacitatea şi tolerabilitatea acestui produs de îngrijire au fost dovedite în numeroase teste şi confirmate de milioanele de femei din întreaga lume care îl utilizează.

Lactacyd înţelege pe deplin nevoile femeilor când vine vorba de igiena intimă şi oferă produse special concepute pentru nevoile de zi cu zi de prospețime și confort, dar și pentru situațiile în care te confrunți cu disconfortul vaginal.

Totul despre Lactacyd

Întrebări frecvente

Ce este lactoserul?

Lactoserul este un ingredient natural rafinat din lapte. Acesta este utilizat pentru a stabiliza şi menţine mediul de protecţie al vulvei.

Cum trebuie utilizat un produs de îngrijire feminină? Îl pot utiliza zilnic?

Lactacyd poate fi folosit ca săpun lichid pe zona intimă externă atunci când faci duş sau baie. Masează pentru a forma spumă şi apoi clăteşte bine cu jet de apă. Usucă cu grijă folosind un prosop curat. Aplică doar pe zona vulvară externă. Produsele Lactacyd au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi, drept urmare, se pretează utilizării zilnice.

Folosesc săpun lichid şi batoane de săpun de ani de zile pentru a-mi spala vaginul şi nu am avut nicio problemă. Am cu adevărat nevoie de un produs de îngrijire feminină?

Săpunul, în orice formă (lichidă sau solidă), are de regulă un pH ridicat care este foarte departe de cel al mediului natural al vaginului. Produsele de acest tip nu fac decât să deterioreze stratul acid natural al vaginului, al cărui rol este să îl protejeze împotriva bacteriilor dăunătoare. Produsele Lactacyd au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi, drept urmare, se pretează utilizării zilnice.

Ce este acidul lactic?

Acidul lactic este cunoscut şi sub denumirea de acidul „laptelui“. Acest lichid este produs în mod natural de către corp în pielea vulvei şi în interiorul vaginului pentru a crea un mediu acid natural. Această aciditate naturală favorizează echilibrul perfect al florei vaginale. Bacteriile bune şi cele dăunătoare prezente în vagin sunt astfel ţinute în echilibru, protejând zona intimă împotriva tuturor tipurilor de infecţii. Acidul lactic este produs de lactobacili (bacteriile benefice) a căror dezvoltare este la rândul său facilitată de prezenţa unui mediu acid (cu un pH scăzut).

Produsele Lactacyd conţin acid lactic L biologic, de tipul celui produs în mod natural de corp, şi au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului.

Ce sunt lactobacilii?

Lactobacilii sunt un tip de bacterie din flora vaginală care produce acidul lactic. Acidul lactic creează un mediu acid care protejează vaginul împotriva excesului de bacterii dăunătoare care poate conduce la o largă varietate de infecţii. Cu cât numărul lactobacililor este mai mare, cu atât mediul acid natural din vagin este mai stabil.

Lactacyd poate fi utilizat de orice femeie?

Da, milioane de femei utilizează Lactacyd şi sunt satisfăcute. Chiar de la prima menstruaţie şi până după menopauză, Lactacyd oferă o gamă completă de produse de îngrijire intimă dedicate nevoilor aparte de zi cu zi ale femeilor, dar și pentru situațiile în care întâmpină un disconfort în zona intimă.

De la ce vârstă putem începe să utilizăm Lactacyd?

Lactacyd poate fi utilizat chiar de la prima menstruaţie. În general, menstruaţia apare în jurul vârstei de 12 ani, deşi poate să apară mai devreme sau mai târziu. Sub influenţa hormonilor, pot începe să apară secreţii şi mirosuri. Produsele Lactacyd pentru îngrijire intimă zilnică pot ajuta la menţinerea echilibrului natural al zonei intime, ajutându-te în acelaşi timp să te simţi proaspătă şi încrezătoare.

Lactacyd se poate utiliza zilnic?

Produsele Lactacyd au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi se pretează utilizării zilnice.

Lactacyd se poate utiliza intern?

Nu, spălarea interiorului vaginului nu este necesară. Vaginul se curăţă singur, astfel încât nu este nevoie să introduceţi dispozitive de spălare sau alte produse similare în vagin. În plus, spălarea cu duşul este un factor de risc pentru vaginoza bacteriană (VB). Te poţi simţi curată şi proaspătă folosind un produs de îngrijire cu acţiune delicată care conţine agenţi de dezodorizare, cum ar fi Lactacyd, pentru a spăla zona externă (vulvară).

Unde se vinde Lactacyd?

Lactacyd se comercializează în farmacii şi hipermarketuri.

Ce produse pot folosi pentru a preveni mirosurile?

Pentru a ajuta la prevenirea mirosurilor, poţi începe cu un produs de curăţare delicat, cum ar fi Lactacyd Fresh – Gel pentru igiena intimă. Acesta conţine ingrediente active de dezodorizare care ajută la prevenirea apariţiei mirosurilor.

Prin ce diferă Lactacyd?

Produsele Lactacyd conţin anumite ingrediente, cum ar fi acidul lactic, care susţin protecţia naturală a vaginului. Produsele au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi se pretează utilizării zilnice.