Menstruația

Este foarte important să te simţi bine în pielea ta, chiar şi în timpul menstruaţiei. Lactacyd te poate ajuta.

Restabileşte echilibrul

Sub influenţa fluctuaţiilor hormonale care se produc în timpul ciclului menstrual, echilibrul natural al zonei intime poate fi temporar deranjat. Dacă acest lucru se întâmplă, Lactacyd Pharma poate ajuta la refacerea echilibrului.

Simte prospețime și îngrijire chiar şi în timpul menstruaţiei

Lactacyd poate fi folosit ca săpun lichid pe zona intimă externă atunci când faci duş sau baie. Produsele Lactacyd conţin acid lactic L biologic, de tipul celui produs în mod natural de corp, şi au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Pentru a menţine senzaţia de prospeţime chiar şi în timpul activităţilor în aer liber, foloseşte şerveţelele umede Lactacyd, care conţin acid lactic ce respectă aciditatea naturală a vaginului.

Pe lângă utilizarea produselor adecvate, nu uita să-ţi schimbi în mod regulat absorbantul.

Uneori simt mâncărimi înainte de menstruaţie. Este normal?

Da, este. Este foarte probabil ca aceste mâncărimi să apară din cauza fluxului sanguin mai intens către zona vaginală chiar înainte de menstruaţie. Îngrijirea intimă zilnică folosind unul dintre produsele de îngrijire Lactacyd poate ajuta la eliminarea oricărui disconfort. Cu toate acestea, dacă mâncărimea nu dispare odată cu menstruaţia, este posibil să existe o infecţie care impune o vizită la medic sau ginecolog.