Mirosul vaginal

Mirosul feminin este absolut normal şi apare la numeroase femei. Mirosurile normale pot fi cauzate de transpiraţie, bacterii şi fluctuaţii hormonale. Spălarea sau duşul zilnic cu apă călduţă (nu fierbinte) şi un produs de îngrijire cu acţiune delicată şi neiritativ, cum ar fi Lactacyd, te pot ajuta să reduci aceste mirosuri.

Mirosul zonei mele intime este neplăcut, mai ales după contacte sexuale sau menstruaţie. Este normal?

Nu, un astfel de miros neplăcut nu este normal. Un miros neplăcut este un semn al unei infecţii vaginale. Se recomandă o consultaţie la medic sau ginecolog.

Care este cea mai bună modalitate de a scăpa de mirosul asociat infecţiei vaginale sau dezvoltării excesive a bacteriilor?

Mirosul feminin este absolut normal şi apare la numeroase femei. Cu toate acestea, secreţiile vaginale apar la fiecare femeie într-o anumită măsură şi au un miros distinct. Pentru a te simţi mai proaspătă, este important să ai un program corect de igienă intimă. Produsele Lactacyd au un pH echilibrat şi conţin acid lactic, respectând astfel echilibrul pH-ului zonei intime. Lactacyd Fresh Gel pentru igiena intimă conţine ingrediente împotriva mirosului şi asigură o prospeţime de lungă durată.