Uscăciune

Uscăciunea este un alt disconfort des întâlnit al zonei intime. Aceasta se poate datora unei transformări hormonale generată de menstruaţie, menopauză sau unei rezistenţe slăbite.

Ce pot face dacă sufăr de o zonă intimă uscată?

Dacă raporturile sexuale nu sunt atât de plăcute cât te aştepţi să fie, un lubrifiant sau un prezervativ lubrifiat se pot dovedi de ajutor. Nu folosi niciodată salivă pentru a umezi vaginul pentru că pH-ul salivei este diferit, iar bacteriile din gură pot să dăuneze protecţiei naturale a vaginului. Lactacyd Pharma are un pH echilibrat şi conţine ingrediente de hidratare pentru a asigura surplusul de hidratare necesar zonei intime. Dacă simţi că problemele tale sunt mai complicate, cere sfatul medicului sau ginecologului.

Uscăciune vaginală și menopauză

Disconfortul poate fi resimţit în interior, în exterior sau în ambele locuri. Multe femei remarcă pentru prima dată uscarea vaginului atunci când contactul sexual devine inconfortabil sau în perioada de tranziţie spre menopauză. Un produs de hidratare feminină poate fi utilizat pentru a contracara uscarea vaginului şi a face momentele intime mai plăcute. Lactacyd Loțiune intimă HIDRATANTĂ are un pH echilibrat și conține ingrediente hidratante pentru un plus de hidratare a zonei intime.